LiveSlider

اخذ گواهی بازرسی و بیمه نامه های صادراتی

در فرآیند صادرات، اطمینان از کیفیت کالاها امری حیاتی است که تاثیر مستقیمی بر اعتبار و  موفقیت کسب و کار شما در بازارهای جهانی دارد. عملکرد صحیح شرکت‌های بازرسی در داخل یا خارج از ایران، این اطمینان را به خریداران صادراتی شما خواهند داد.

 

گواهی های بازرسی:

گواهی بازرسی کالا (گواهینامه بازرسی کالا) یا گواهی نظارت (Surveillance)، سندی است که توسط یکی از شرکت‌های بازرسی بین‌المللی صادر می‌شود. این سند، از مهم‌ترین اسناد بازرگانی است که نشان‌دهنده انطباق مشخصات کمی و کیفی کالا با موارد ذکر شده در قرارداد میان خریدار و فروشنده است. . به برخی از این گواهی ها در ادامه اشاره خواهد شد:

  • - گواهی بررسی مقدار و کیفیت کالا COI (Certificate Of Inspection)
  • - گواهی بررسی خصوصیات کالا ( SIC (Standard Industrial Classification
  • - گواهی بررسی کالا قبل از ارسال PSI (Pre Shipment Inspection)
  • - گواهی تطابق کیفیت کالا با معیارها VOC (Verification Of Conformity)
  • -  گواهی آزمون و نمونه‌برداری  (TR (Test Report
  • - گواهی رضایت خریدار CSC (Customer Satisfaction Certificate)
  • - گواهی اجرای پروژه   ( CC (Commissioning Certificate
  • - گواهی بررسی ظاهری کالا ( VIC (Visual Inspection Certificate
  • - گواهی تأیید قیمت (CRF)
  • - گواهی کیفیت، کمیت و بسته‌بندی (CQQP)

 

دیاگرام گواهی بازرسی بر مبنای زمان صدور

  

ضرورت استفاده از گواهی بازرسی

خریدار با استفاده از خدمات شرکت بازرسی، می‌تواند در هنگام تولید، بسته‌بندی، تحویل کالا به حمل‌کننده، یا در هر مرحله دیگری، بر فرآیند و کیفیت کالا نظارت داشته باشد. بسته به زمانی که بازرسی انجام می‌شود، گواهینامه بازرسی کالا توسط شرکت بازرسی با نام بخصوصی صادر می‌شود. در هر مرحله، خریدار یا فروشنده می‌توانند از خدمات شرکت بازرسی استفاده کرده و در نهایت، گواهینامه بازرسی کالا را دریافت کنند.

سایر اسناد  و گواهی‌نامه‌ها

برای انجام تشریفات گمرکی گاها ارائه اسناد و مدارک دیگری نیز ضروری است که تهیه آن‌ها به عهده صادرکننده و یا سایر ارگان های ذیربط می باشد. در ادامه، به برخی از این اسناد و گواهی‌نامه‌ها اشاره شده است:

۱. اظهارنامه تولیدکننده (MD) و اظهارنامه عرضه‌کننده (SD):

این گواهی‌ها از طرف تولیدکننده صادر می‌شوند و به‌منظور تطابق کالا با استانداردهای مشخص تهیه می‌شوند. در این گواهی‌ها که به اختصار MD و SD نیز نامیده می‌شوند، به شماره فاکتور تجاری اشاره می‌شود.

۲. گواهی مبدا:   (COO)

این سند توسط اتاق بازرگانی صادر می‌شود و محل تولید کالا را مشخص می‌کند.

۳. گواهی انطباق مجوز ترخیص (COC):

این گواهی از طرف ادارات استاندارد صادر می‌شود و مطابقت کالای وارد شده با استاندارد است را تأیید می‌کند. با دریافت این گواهی، برای کالای وارداتی دیگر نیازی به انجام آزمایشات و نمونه‌برداری نیست.

4. گواهی ثبت کالا (COR):

این گواهی توسط سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران صادر می‌شود و برای کالاهایی که به‌طور مداوم به ایران صادر می‌شود، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

5. برگه نتایج آزمون:

در این سند نتایج آزمون کالا به همراه جزئیات آزمایش‌ها ثبت می‌شود که معمولا توسط آزمایشگاه های مرجع صادر می شود.

 

 

بیمه نامه های صادراتی:

از یک سو با توجه به مسئولیت ارسال کالا تا گمرک مقصد، که عمدتا صادرکننده گان ایرانی مجبور به پذیرش آن هستند، از سوی دیگر به دلیل محدودیت‌های تحریمی ، امکان صدور بیمه نامه های بین المللی نیست ، گروه مدیریت صادرات  TPA با ارائه راهکار های جایگزین و راهبرد های صادراتی ، این ریسک ها را برای شما به حداقل می رساند.

 

برای دسترسی به اطلاعات بیشتر در این زمینه ، لطفاً با ما در ارتباط باشید.